سلطان الأطرش یکی از رهبران انقلاب بزرگ سوریه ضد قیمومت فرانسه بر سوریه در بین سالهای ۱۹۲۵ - ۱۹۲۷ میلادی است.بعد از وارد شدن نیروهای انقلاب بزرگ عربی با فرماندهی فیصل یکم به دمشق در سال ۱۹۱۸م، از طرف رهبر مذکور این انقلاب، لقب پاشا به وی داده شد.
وقتی به محوطه تاریخی شوش میرسید، متوجه خواهید شد که شوش دیگر آن بهشت باستان شناسان نیست بلکه شکوه شوش را باید هزاران کیلومتر آن طرف تر در موزه لوور فرانسه تماشا کرد.
این روزها یکی از نمادهای توریستی دنیا برج ایفل است و فرانسه و شهر پاریس را همه با این برج بلند می شناسند اما آیا تا به حال عکس مربوط به زمان ساخت آن را دیده اید. عکس بالا برج ایفل را در حالی نشان می دهد که تازه بنای ساخت آن آغاز شده است و پایه های آن بر روی زمین قرار داده شده است. این عکس در سال 1888 و همزمان با ساخت برج گرفته شده است.
حاج سیداحمد خمینی فرزند امام میگوید: بعد از آنکه کویت نشد فرانسه را پیشنهاد کردم؛ زیرا توقف کوتاهمان در فرانسه میتوانست مثمر ثمر باشد و امام میتوانستند بهتر مطالبشان را به دنیا برسانند. امام پذیرفتند.
«مقامات عراق به من هشدار دادند که به دلیل روابطی که با رژیم ایران دارند، نمیتوانند فعالیتهای مرا تحمل کنند. من به آنها پاسخ دادم که اگر شما مسئولیتهایی نسبت به حکومت ایران داشته باشید، من هم در برابر اسلام و ملت ایران مسئولم و باید به وظیفهی الهی و معنوی خود عمل کنم.»
برج ایفل امروزه به عنوان نماد فرانسه شناخته میشود، ساخت این برج دو سال و دو ماه طول کشید و۸۵۰ نفر در ساخت آن کار کردهاند.نام برج ایفل از نام سازندهاش گوستاو ایفل گرفته شده است.
اسناد فراوانی وجود دارد که به این خریدها اشاره دارد. علاوه بر اقلام مصرفی در میهمانیهای برگزار شده، از آشپزها و گارسونهای فرانسوی نیز استفاده میشد...
تروریستهایی که غرب پرورده حالا بلای جان خودش شده است. جالب اینجاست که تا دیروز که بسیاری از مردم بی گناه خاورمیانه با تجهیزات و تروریستهایی که غرب پرورش میداد سلاخی می شدند کسی نمی دید اما امروز بسیاری برای حادثه تروریستی پاریس خون گریه می کنند.
رهبر معظم انقلاب در چندین نوبت نسبت به تروریسم خودساخته آمریکا و غرب علیه اسلام روشنگری کردند اما سرنوشت این معضل و آتشی که غرب به دامان اسلام انداخته را تسری آن به خود غرب دانستند و بیان داشتند که این مسئله دامن لکهدار غرب را نیز خواهد گرفت.
کتاب ما و پاریس نگاهی است به ماجراهای سیصد سالۀ ایرانیان در فرانسه که هم به زندگی سیاستمداران فرانکوفیل ایران سَرَک کشیده و هم به روابط سیاسی دو کشور پرداخته و هم خاطرات جهانگردان ایرانی را نقد کرده و هم بر دانشجویان و نظامیان سرنوشت ساز ایران انگشت گذاشته ....
نامه فتحعلیشاه قاجار در پاسخ به نامه ناپلئون. دسامبر ۱۸۰۶ در این نامه شاه ایران از ناپلئون به خاطر نامه دریافتی از پیر آمدی ژوبر قدردانی میکند. فتحعلی شاه همچنین از فرانسه درخواست آموزش نظامی برای ارتش ایران مینماید.